NextInSales__slider_1a
NextInSales__slider_5a
NextInSales__slider_4a
NextInSales__slider_3a
NextInSales__slider_2a

NextInSales Insights.1

 

 

 

Η Αποστολή μας
είναι να αυξάνουμε τα Έσοδα
μέσω της Αριστείας των Πωλήσεων
ισχυροποιώντας τους πελάτες μας να πετύχουν
σημαντική και διατηρήσιμη Αλλαγή.

Εμβάθυνση και Νέα στην Ανάπτυξη των Εσόδων

Β2Β Πωλήσεις: Ψηφιοποίηση

Οι πωλήσεις, ειδικά στο B2B, γίνονται όλο και πιο τεχνικές! Ξεχάστε το παρωχημένο στερεότυπο του ψεύτη πωλητή που κλωτσάει τα λάστιχα για να κάνει μια πώληση. Τα πάντα αφορούν τις ψηφιακές δυνατότητες. Δείτε εδώ ορισμένες πολύτιμες πτυχές του μετασχηματισμού της ψηφιοποίησης, που είναι απαραίτητος για την προετοιμασία της εταιρείας σας για την άφιξη των Marketplaces.

More

Β2Β Πωλήσεις: Διορθώστε τα Βασικά στις Ομάδες Πωλή…

Οι αντιπρόσωποι και οι χονδρέμποροι B2B βρίσκονται σε μια μνημειώδη μετάβαση. Όσοι θέλουν να ηγηθούν του μέλλοντος, πρέπει να έχουν ισχυρές προτάσεις αξίας και ψηφιακές δυνατότητες αιχμής. Τα επερχόμενα Marketplaces θα κλονίσουν τον καθιερωμένο τρόπο λειτουργίας. Ωστόσο, πριν προσαρμοστούν στο μέλλον, πρέπει να διασφαλίσουν ότι οι ομάδες πωλήσεών τους, που εξακολουθούν να αποτελούν τον πυρήνα της εμπειρίας του πελάτη, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές και αποδοτικές. Αυτό είναι το πρώτο μέρος μιας σειράς τριών άρθρων του σήμερα και του αύριο των Πωλήσεων του B2B (από εταιρεία σε εταιρεία).

More

Αυξήσεις Τιμών: Φόβος ή Τύχη;

Οι εκρήξεις των τιμών των εμπορευμάτων και της ενέργειας έχουν προκαλέσει πονοκέφαλο στους κατασκευαστές και τους διανομείς τροφίμων, γεωργικών και δομικών προϊόντων και πολλών άλλων βιομηχανιών. Οι ελλείψεις έχουν μετατρέψει τους πονοκεφάλους σε άγρυπνες νύχτες. Οι Οικονομικοί ουρλιάζουν στις Πωλήσεις να ασχοληθούν με τον μεγαλύτερο φόβο των πωλήσεων: τις αυξήσεις των τιμών.

More

Λύσεις που λειτουργούν

Go To Revenue

Ένα πλήρες Πλαίσιο ενίσχυσης Εσόδων, ο πυρήνας της προσέγγισής μας, που περιλαμβάνει τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και την τεχνική υποστήριξη, με αποδοτικά και αποτελεσματικά συστήματα και εργαλεία που προσφέρουν κερδοφόρα ανάπτυξη.

More

Υπερ-Ενίσχυση Αγοράς

Αυτός είναι ο απόλυτα καλύτερος τρόπος για να υπερ-ενισχύσετε μια αγορά! Οι εντατικές σαρώσεις στην αγορά αποκαλύπτουν ένα σαφές σχέδιο δράσης είτε για να γιορτάσετε την απογείωση μιας αγοράς, είτε την ουσιαστική ανάκαμψη της

More

Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Είναι πέρα από την εφαρμογή τεχνολογίας. Πρόκειται για αποδεδειγμένη εμπειρία από πρώτο χέρι στην εξέλιξη των υφιστάμενων διαδικασιών της ομάδας πωλήσεων, καθώς και στην επινόηση εντελώς νέων μοντέλων πωλήσεων.

More

Μεγιστοποίηση Λανσαρισμάτων

Βγάλτε τη μέγιστη απόδοση της ομάδας πωλήσεών σας! Θα εισάγουμε καινοτόμες διαδικασίες στην εκπαίδευση, στον καθορισμό στόχων, στον σχεδιασμό κινήτρων και την παρακολούθηση των λανσαρισμάτων και θα ενισχύσουμε τον τζίρο τους και την εμψύχωση της ομάδας.

More

Διανομείς / 3α Μέρη

Ο τρόπος για γρήγορη επέκταση των πωλήσεων με χαμηλή επενδύση. Ειδικά διεθνώς. Μπορούμε να εμπλουτίσουμε τις προσωπικές σχέσεις με επαγγελματικά συστήματα, διαδικασίες και εργαλεία για να έχουμε τη μέγιστη απόδοση των συνεργατών.

More

Τιμολόγηση / Εμπορική Πολιτική

Ο πιο άμεσος αντίκτυπος τόσο στα έσοδα όσο και στα κέρδη προέρχεται από την τιμολόγηση. Ο πληθωρισμός την καθιστά ακόμη πιο κρίσιμη. Έχουμε εφαρμόσει λύσεις σε κάθε πτυχή της αλυσίδας αξίας τιμολόγησης. Όλες βασισμένες σε δεδομένα.

More

Αριστεία Πωλήσεων

Οι Πωλήσεις έχουν γίνει πιο εξελιγμένες και τεχνικές, πιο στρατηγικές, με περισσότερες γνώσεις και δεδομένα, πέρα από καλές προσωπικές επαφές. Εκεί, παρέχουμε στιβαρές πρακτικές παγκόσμιας κλάσης.

More

Αγορές που δρούμε

Είδη Πολυτελείας / Μόδα

«Ταχύτατες» και «απρόβλεπτες» είναι οι περιγραφές για αυτές τις βιομηχανίες. Μπορούμε να βοηθήσουμε στις τόσο απαραίτητες αλλαγές που συνδυάζουν την εφαρμογή τεχνολογίας και τη διαχείριση καναλιών.

More

FMCG

Η καινοτομία είναι η ψυχή αυτών των βιομηχανιών. Μπορούμε να αποκαλύψουμε την κρυφή αξία σε όλη την αλυσίδα αξίας πωλήσεων: από την αποτελεσματική εκπαίδευση πωλήσεων έως τη ρύθμιση στόχων και τα κίνητρα.

More

B2B

Ο μετασχηματισμός των εταιρειών B2B παρουσιάζει μεγαλύτερες δυνατότητες από το B2C. Υπάρχει επείγουσα ανάγκη εκσυγχρονισμού των διαδικασιών Πωλήσεων και Τιμολόγησης με χρήση δεδομένων και αναλυτικών στοιχείων.

More